HTML

Szolidaritást

A Szolidaritást egy segély-, és esélyegyenlőségi szervezet. Elsődleges célja, a segítségnyújtás a rászorulóknak, elesetteknek és a diszkriminációtól szenvedőknek. A segítség mindenkinek jár!

Friss topikok

  • lácacséke: Lácacséke Önkormányzata a vörös iszap károsultjainak lakhatási és építkezési lehetőségeket ajánl f... (2010.10.29. 13:18) Kezdetek

Linkblog

 

 
 
 
 
 
 
Nemrégiben megalakult, egy új, teljes mértékben független segély- és esélyegyenlőségi szervezet. Ez a szervezet a Szolidaritást. A Szolidaritást mozgalmat fiatalok keltették életre, akik nem érezték elegendőnek, hogy csupán anyagi támogatást tudnak nyújtani a rászorulóknak. Megelégelték az otthon ülést, és meghoztak egy merész, bátor döntést. Úgy határoztak, hogy személyesen nyújtanak segítő kezet, szó szoros értelemben.
 
A szervezet még gyerek cipőben jár. Még csak nem rég alakult meg, és igen kevés taggal, anyagi háttérrel rendelkezik. Ezek a csupa szív fiatalok a saját keresetükből kezdték el építeni a szervezetet. Időt, energiát, pénzt nem sajnálva. Úgy döntöttek, hogy egy emberbarát szervezetet hoznak létre, amelyet az olyan hétköznapi emberek irányítanak, mint amilyenek ők maguk is. Ezáltal sokkal közelebb állnak azokhoz, akiken segítenek.
 
Ez a csapat, most az TI segítségeteket kéri. Ha szeretnétek megsegíteni a bajbajutottakat. Jobbá tenni mások életét. Nektek ez nem kerül semmibe, de másokat a boldogsághoz, az újrakezdéshez segít hozzá.
 
Csatlakozzatok, a Szolidaritást önkénteseinek csapatához!
 
Legyetek részesei annak, ahogy újjáépítjük mások romba dőlt életét! Ahogy harcolunk valaki jogaiért, amiket nem kaphat meg, nem érvényesíthet. A diszkrimináció elleni küzdelem, számunkra ugyan olyan fontos feladat, mint az elesetteken való segítség.
 
Mi Szolidaritást Vállalunk! És TE?
 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szolidaritast.blog.hu/api/trackback/id/tr32391550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lácacséke 2010.10.29. 13:18:01

Lácacséke Önkormányzata a vörös iszap károsultjainak lakhatási és építkezési lehetőségeket ajánl fel. Lakhatási lehetőség kb. 4-5 család részére, és minimum 10-15 lakás építkezési lehetséges.
A település B.A.Z megyében található a szlovák és az ukrán határhoz közel. Lácacséke folyó és ipari mentes övezet, nyugodt csendes kis falu, kb. 400 lakossal.
Közeli városok: Kisvárda 25 km, Sátoraljaújhely 30km, Sárospatak 35km, (Szlovákia) Királyhelmec 4km
Folyamatos háziorvosi ellátás, védőnői szolgálat, családsegítő szolgálat, idősek napközi otthona, könyvtár.
Munkahely lehetőségek a közeli városokban, a településen mezőgazdasági vállalkozóknál és az önkormányzatnál.
Általános iskola és óvoda a szomszád településen található -6km, postai szolgálat a mozgó posta.
További információkról érdeklődni lehet Fedor Lászlónál a település polgármesterénél a megadott e-mail címen és telefonon.
Tel.: 06/70 379-3464
E-mail: f.judith@citromail.hu
Tisztelettel: Fedor László
süti beállítások módosítása